Portali o RokOtoku

eZadar (29.6.)
“Mislim da bi se s ovom akcijom moglo nešto promijeniti i poboljšati na otocima. Jedan od dijelova projekta je i da tamo želim privući pažnju lokalnih klinaca na otocima i želim im ispričati jednu priču o ekologiji i našem planetu koji treba očuvati. I nakon toga ćemo ići tražiti skriveno blago. Kad napravimo avanturu od nekih pola sata, klincima ćemo podijeliti nagrade”, objasnio je poznati bloger.

N1 info (29.6.)
“Jedan projekt koji se rodio prije pola godine. Kako sam jako volio Veljka Rogošića i bio sam prvak u daljinskom plivanju. Odlučio sam plivanjem spojiti sve naseljene hrvatske otoke, ali to nije tako jednostavno. Između nekih otoka ima puno za plivati, između Mljeta i Korčule 17 kilometara. Tako da je odlučeno da će se to podijeliti u tri etape. Plivat ću od najbližeg rta do drugog najbližeg rta drugog otoka”, pojasnio je Jakopović. 

Pokret otoka (29.6.)
Sigurno ste već čuli za projekt Rok Otok Domagoja Jakopovića Ribafisha u kojem će plivati od otoka do otoka, a pritom se družiti s djecom u svrhu zdravijeg života u prirodi i uz dobru zabavu.